Pernute cu carne tocata

Printeaza

Pernute cu carne tocata din: foietaj, carne tocata, ou, ceapa, ulei, mac, susan, sare, piper.

Ingrediente:Pernute_cu_carne_tocata

  • 400 g foietaj
  • 500 g carne tocată
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 1 lingură ulei
  • 1 gălbenuş pentru uns foietajul
  • mac
  • susan
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Laşi foietajul la dezghetat. Intre timp, pregăteşti umplutura.

Toci ceapa mărunt, după care o căleşti în ulei încins. Adaugi carnea tocată şi laşi pe foc până scade zeama lăsată de aceasta. O dai să se răcească, adaugi oul bătut, condimentezi cu sare, piper şi omogenizezi.

Intinzi cu sucitorul foaia de aluat dezgheţată, să nu fie prea groasă, tai pătrăţele mici, le umpli pe jumătate cu amestecul de carne, iar cealaltă jumătate de aluat o pliezi peste carne. Apeşi bine pe margini, ca să se lipească.

Ungi perniţele cu gălbenuş bătut şi le presari cu mac şi susan. Le introduci în cuptorul încins pentru 30 de minute, până se rumenesc frumos.

Pernute cu carne tocata

Pernute_cu_carne_tocata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.