Peste afumat cu linte si ceapa

Printeaza

Peste afumat cu linte si ceapa din: linte, rosii cherry, ceapa verde, usturoi, ardei capia, ulei de masline, sare, piper, oregano uscat.

 

Ingrediente:

  • 4 fileuri de macrou afumat
  • 250 g linte
  • 200 g roşii cherry
  • două le­gături ceapă verde
  • doi căţei de usturoi
  • un ardei capia
  • 75 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • oregano uscat

 

Mod de preparare:

Lintea se pune la înmuiat cu o zi înainte, se spală, se fierbe în apă cu sare.

Ceapa verde se taie rondele sub­ţiri.

Se pune la călit în uleiul încins îm­preună cu usturoiul curăţat de foi şi to­cat mărunt şi ardeiul capia cubuleţe.

Când ceapa şi ardeiul s-au înmuiat puţin se adaugă lintea scursă, sare şi piper.

Se călesc cinci minute, se adaugă roşiile cherry şi puţin oregano. Când se înmoaie roşiile, se toarnă pe un platou şi se aşază deasupra fileurile de macrou.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.