Peste afumat
PrinteazaPeste afumat: peste afumat, mango, hrean, unt, limette, sare, piper, castravete, paine de secara, rosii, ceapa ciorii
- 200 g peşte afumat file
- 100 g mango
- 2 linguri de hrean ras
- 100 g unt
- sucul unei limette
- sare
- piper
- 1 castravete
- 12 felii de pâine de secară
- 3 roşii mici
- ceapa ciorii
Mod de preparare:
Peştele afumat se taie mărunt şi se amestecă cu hreanul şi chutney de mango.
Se adaugă untul tăiat cubuleţe, la temperatura camerei, şi se condimentează cu sucul de limette, sare şi piper.
Se decojeşte castravetele, se taie felii, se aşază pe feliile de pâine şi peste el se aplică pasta de peşte.
La sfârşit, se ornează cu roşii şi ceapa.
Peste afumat
Pofta buna!