Peste alb cu garnitura de legume

Printeaza

Peste alb cu garnitura de legume din: legume, unt, sare, peste, lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Peste alb cu garnitura de legume

  • legumele fierte în sup
  • 1 linguriţă cu unt
  • sare
  • 200 g peşte alb (şalău sau ştiucă)
  • 1 felie de lămâie
  • pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Fierbeţi peştele în apă caldă cu sare timp de 20 minute (la foc domol), scoateţi-l pe farfurie şi acoperiţi-l cu suc de lămâie şi verdeaţă tocată.

Serviţi-l alături de legu­mele fierte în supă peste care aţi pus 1 linguriţă de unt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.