Oul se bate bine cu sare şi piper; apoi se adaugă berea. In farfurii separate se pun făina şi pesmetul. Se trece peştele prin făină, ou şi apoi prin pesmet.
Se prăjesc bucăţile şi se scot pe hârtie absorbantă.
Se servesc cu lămâie şi garnitură de cartofi prăjiţi.
Peste pane la cuptor cu cartofi din: cartofi, oua, file de peste, ulei, lapte, faina, boia, pesmet. Ingrediente: 800 g cartofi 4 albusuri sare boia 600 g file de peste 20 ml ulei 130 ml lapte 60 g făină 70 g pesmet boia sare Mod de preparare: Cartofii se taie felii egale, iar două […]
Peste pane cu biscuiti sarati din: file de peste, biscuiti, faina, oua, sare, piper. Ingrediente: 4 fileuri peşte 4 linguri biscuiţi săraţi 4 linguri făină 2 ouă sare piper Mod de preparare: In trei farfurii separate se pun făina, ouăle bătute cu sare şi piper, biscuiţii fin măcinaţi şi cernuţi. Fiecare bucată de peşte se […]
Peste pane cu sos picant din: peste, faina, oua, ulei, sare, lamaie, sosuri picante sau mustar. Ingrediente: cam 1 kg peşte 3-4 linguri făină 2 ouă 2-3 linguri ulei sare Opţional: lămâie sosuri picante sau muştar Mod de preparare: Peştele se pregăteşte şi se curăţă ca şi în cazul peştelui prăjit. In final, bucăţile […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
https://www restaurantedelux ro/peste-alb-pane html
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.