Peste alb in sos picant

Printeaza

Peste alb in sos picant din: file de peste alb, boabe de mustar, mustar, masline, alune, apa, ulei de masline, piper, sare.

Ingrediente:Peste alb in sos picant

  • 4 fileuri peşte alb (cod, merluciu, pangasius),
  • 50 g boabe de muştar
  • 2 linguri muştar cu hrean
  • 10 măsline verzi, fără sâmburi
  • 50 g alune de pădure
  • 1 ceaşcă de apă
  • 5 linguri de ulei de măsline
  • piper mozaic
  • sare
  • frunze verzi de salvie şi pătrunjel

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-o tigaie şi se prăjesc fileurile de peşte pe ambele părţi.

Se scot apoi pe şerveţele. Se încing în altă tigaie două linguri de ulei şi se călesc alunele sfărâmate, boabele de muştar, măslinele, sarea şi piperul.

Intr-un castron se amestecă muştarul cu apă şi se toarnă peste ingredientele care s-au prăjit în tigaie. Se lasă sosul 10 minute la foc mic. Se adaugă apoi fileurile de peşte prăjite şi se decorează sosul cu frunze proaspe­te de salvie şi pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.