este un condiment aromatic cu o istorie îndelungată și o aromă bogată, folosită pe scară largă în bucătăria internațională. Istoria Nucșoarei Istoria nucșoarei se întinde pe mii de ani și este strâns legată de comerțul de condimente și explorarea lumii. Nucșoara provine din arborele de nucșoară, […]
Peste alb in suc de legume
PrinteazaPeste alb in suc de legume din: ceapa, legume, unt, usturoi, file de cod, sare, piper, suc de lamaie, hrean.
Ingrediente:
- 1 ceapa
- 1 legatura legume pentru supa (morcov, patrunjel, telina)
- 2 linguri mari de unt
- 1 catel de usturoi
- 4 fileuri de cod
- sare
- piper
- 1 lingura suc de lamaie
- 1 lingurita hrean ras amestecat cu otet (din comert sau preparat pe loc)
Mod de preparare:
Peste alb in suc de legume: curata ceapa si se toaca potrivit. curata zarzavaturile, se spala si se taie in fasiute subtiri.
pune grasimea la incins intr-o cratita. pun ceapa si celelalte zarzavaturi sa se caleasca vreme de 5 minute. adauga usturoiul intreg si 400 ml de apa. Se pune vasul pe foc sa fiarba.
spala fileurile de cod si se usuca intr-un servet. Se sareaza, se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie.
pun in cratita peste sucul legumelor. Se lasa 15 minute sa fiarba la foc mic.
La final, se pune si hreanul si se gusta mancarea de sare si de piper.
serveste cu garnitura de cartofi natur.
Pofta buna!
Ceafă de Porc Perfectă: Rețetă Savuroasă și Simplă
din: ceafa de porc, ulei de masline, usturoi, sare, piper, paprika, cimbru, rozmarin. Descoperiți secretul preparării celei mai suculente și aromate ceafă de porc cu această rețetă simplă, dar plină de gust. Perfectă pentru orice ocazie, această rețetă tradițională românească vă va impresiona familia și prietenii! Ingrediente […]