Peste (salau) cu legume sote din: salau, unt, ceapa, patrunjel, piper, sare, vin, dafin, faina, morcovi, telina. Ingrediente: 1 şalău de 2-3 kg 2 linguri cu unt 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel piper boabe sare 1 cană cu vin roşu 1 foaie de dafin 1 lingură cu făină 1 lămâie pătrunjel verde tocat 4-6 […]
Peste brill cu rosii cherry
PrinteazaPeste brill cu rosii cherry din: peste brill, rosii cherry, ceapa, paine, parmezan, patrunjel, morcov, praz, ceapa rosie, dovlecel, ulei de masline, otet balsamic.
- 1 peste brill
- 4 rosii cherry
- 1 ceapa
- 1 felie paine
- parmezan ras
- patrunjel tocat
- cate 1/2 morcov, praz, ceapa rosie, dovlecel
- 5 ml ulei de masline
- 5 ml otet balsamic
Mod de preparare:
Pestele Brill se prajeste in tigaie in ulei de măsline. Se da la cuptor timp 5 minute la 180 de grade.
Rosiile cherry taiate cu ceapa taiata rondele se soteza in tigaie.
Separat, se pregateste crusta din parmezan ras si patrunjel tocat. Cele doua ingrediente se dau lablender.
Se adauga deasupra pestelui. Se introduce din nou la cuptor, pentru a se gratina. Se taie legumele julienne si se soteaza la tigaie.
Intr-o farfurie, se asaza patul de legume, apoi pestele cu crusta din parmezan.
Separat, se pregateste dressingul din ulei de masline si otet balsamic si se serveste.
Peste brill cu rosii cherry
Pofta buna!
poate iti place si:
Peste (salau) cu legume sote
Pofta buna!