Peşte cu broccoli şi roşii

Printeaza

Peşte cu broccoli şi roşii din: broccoli, fileuri de peste, rosii, ardei grasi, masline, oregano, arpagic, cascaval, ulei de floarea soarelui, sare, piper, smantana si iaurt.

 

Ingrediente:

  • 500 g broccoli
  • 500 g fileuri de peste
  • 5 rosii
  • doi ardei grasi
  • 100 g masline feliate
  • o lingurita cu oregano
  • 100 g arpagic
  • 200 g cascaval
  • 100 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • smantana
  • iaurt

 

Mod de preparare:

Broccoli se rupe în bucheţele mai mici, se spală şi se fierbe în apă cu sare.

Arpagicul se curăţă de foi, se spală şi se pune la călit în uleiul încins.

Se adaugă ardeii graşi curăţaţi de seminţe şi tăiaţi cuburi, se călesc până se înmoaie şi se adaugă roşiile tăiate felii.

Se condimentează, se ţin pe foc încă cinci minute, apoi se adaugă oregano.

Se pun broccoli, măslinele feliate şi peştele tăiat în bucăţi mai mici.

Se presară sare şi piper după gust, se amestecă totul şi se toarnă într-o tavă.

Se adaugă o cană cu apă, se introduc în cuptor şi se coc la foc potrivit 20 de minute sau până scade sosul format.

Se scot din cuptor, se presară deasupra caşcaval ras şi se introduc în cuptor pentru încă cinci minute.

Mancarea se serveste calda, cu smantana sau iaurt.

 

Peşte cu broccoli şi roşii

Peste_cu_broccoli_si_rosii

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.