Conservă de Pește cu Aromă Mediteraneană – Rețetă Pentru Iarnă din: peste, sare de mare, ulei de masline extravirgin, rozmarin, cimbru, usturoi, ardei, lamai. Explorează o nouă dimensiune a conservelor de pește cu această rețetă inovatoare, inspirată de aromele mediteraneene. Ideală pentru zilele friguroase de iarnă, această conservă îmbină gustul peștelui cu notele aromatice ale […]
Peste cu caise, alune si cuscus
PrinteazaPeste cu caise, alune si cuscus din: peşte alb, praz verde, morcov, cuscus, caise uscate, alune de padure, unt, usturoi, coriandru, patrunjel, sare, piper, ulei.
- 600 g peşte alb
- 1 fir praz verde
- morcov fiert
- 200 g cuscuş
- 100 g caise uscate
- 50 g alune de pădure
- 50 g unt
- 3 căţei de usturoi
- coriandru boabe
- patrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Tai peştele bucăţi mai mari si le asezi intr-o tava cu putin ulei.
Le presari cu sare, piper, coriandru putin zdrobit, usturoiul taiat felii si dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
Pui 400 ml de apă la fiert cu un praf de sare şi când dă în clocot adaugi cuşcuşul.
Laşi pe foc trei minute, dai deoparte şi adaugi untul, fructele uscate, alunele tăiate bucăţi, morcovul tăiat felii fine şi prazul tăiat bucăţi.
Serveşti peştele alături de garnitura de cuşcuş, cu fructe uscate şi cu pătrunjel verde.
Peste cu caise, alune si cuscus
Pofta buna!
poate iti place si:
Conservă de Pește cu Aromă Mediteraneană – Rețetă Pentru Iarnă
Saramura de Pește la Grătar: Delicatesă Rustică
Saramura de Pește la Grătar: Delicatesă Rustică din: fileuri de peste, rosii, ardei grasi, usturoi, suc de lamaie, patrunjel, ulei de masline, sare, piper, boia dulce. Descoperiți gustul unic al peștelui la grătar însoțit de o saramură tradițională, reinventată pentru gurmanzii moderni. Această rețetă de saramura combină prospețimea peștelui cu aroma intensă a grătarului, creând […]
Pofta buna!