Peste cu cartofi natur

Printeaza

Peste cu cartofi natur din: peste, morcov, cartofi, foaie de dafin, verdeata, lamaie, sare, ardei gras, andiva, unt.

Ingrediente:

  • 150g peste slab (stiuca, crap, salau)
  • 1 morcov
  • 2 cartofi
  • 1 foaie de dafin
  • verdeata tocata
  • 3/4 lamaie
  • sare
  • 1 ardei gras
  • 1/2 andiva
  • 1 lingurita cu unt

Mod de preparare:

Peste cu cartofi natur: curata legumele, se spala si se pun la fiert in apa calda. Se fierb la foc mic cu foaia de dafin, cu vasul acoperit.

Dupa 30 minute se scot, se pun pe platou ornat cu frunze de andiva si se acopera cu bucatele mici de unt.

Pestele, fiert separat, se asaza in mijlocul platoului. Se stoarce peste peste si legume zeama de lamaie, se acopera cu patrunjel tocat si se serveste imediat.

 

Pofta buna!

 

 

Aripioare picante la cuptor – gustoase si delicioase

Aripioare picante la cuptor – gustoase si delicioase din: piper cayenne, oregano, pudra curry, paprika, cimbru, aripioare de pui. Ingrediente Aripioare picante la cuptor: 1 lingurita piper cayenne 2 lingurite oregano uscat 1 lingurita pudra curry 2 lingurite paprika 2 lingurite cimbru uscat 900 gr aripioare de pui       Mod de preparare: Preincalziti […]

Cocktail cu brandy si rom

Cocktail cu Brandy si rom din: brandy, cointreau, sirop de zahar, suc de lamaie, rom, apa minerala. Cocktail-ul este o băutură amestecată, preparată din ingrediente alcoolice și non-alcoolice, care poate fi servită într-un pahar decorat și poate fi garnisit cu fructe, frunze sau alte elemente decorative. Iată o scurtă istorie a cocktail-urilor: Originea cocktail-urilor nu […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.