Peste cu dulceata de ceapa din: peste, broccoli, fasole, gulie, ceapa, ardei, zahar, otet, ulei, sare. Ingrediente: 4 fileuri de peşte broccoli 300 g fasole verde 1 gulie Pentru dulceaţa de ceapă: 100 g ceapă roşie 1 -2 ardei iuţi 60 ml oţet de vin roşu 100 g zahăr brun 60 ml oţet balsamic 1 foaie […]
Peste cu ceapa marinata
PrinteazaPeste cu ceapa marinata din: ceapa, zahar, otet din vin, foaie de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, castraveti cornison, marar, fileuri de hering marinat, sare.
Ingrediente:
- 2 cepe
- 2-3 lingurițe zahăr
- 1-2 linguri oțet din vin
- 1 foaie de dafin
- 1/2 linguriță boabe de piper
- 1 linguriță boabe de muștar
- 3 castraveți cornișon
- 1 legătură mărar
- 8 fileuri de hering marinat
- sare
Mod de preparare:
Cureți ceapa, o tai julien și o pui într-un castron. Caramelizezi ușor zahărul, într-o cratiță, apoi stingi cu oțetul diluat într-un pahar cu
apă.
Adaugi foaia de dafin și boabele de piper și de muștar și le fierbi 3-4 minute. Pui puțină sare și opărești ceapa cu această marinadă.
Acoperi vasul și lași ceapa să se răcească în soluție, apoi o scurgi.
Speli castraveții și le tai capetele. Tai castraveții rondele, mărarul mărunt și fileurile de hering cubulețe.
Aranjezi cât mai estetic ingredientele într-un vas, astfel încât mesenii să poată lua cu ușurință din fiecare ingredient și să-și amestece porțiile în farfurie.
Lângă preparat, merge un pahar cu vin alb demisec.
Pofta buna!
poate iti place si:
Peste cu dulceata de ceapa
Peste cu ceapa si masline
Peste cu ceapa si masline din: crap sau carasi, lin sau salau, ulei, ceapa, masline, rosii, marar, patrunjel, sare, piper, dafin, faina. Ingrediente: 1 crap de 1,5 kg sau 4-6 caraşi 1 lin mai mare sau 1 şalău mijlociu 1 ceaşcă de ulei 2 cepe mari 20-24 măsline negre fără sâmburi 2 roşii (sau 2 […]
Pofta buna!