Peste copt in paine
PrinteazaPeste copt in paine din: chifle, sardine in ulei, ceapa, bacon, lamaie, menta, sare si piper.
- chifle
- 200 g sardine în ulei
- 50 g unt
- 50 g ceapă
- 50 g bacon
- 1/2 lămâie
- 1/2 legătură de mentă
- 20 g sare
- 2 g piper
Mod de preparare:
Untul se pune într-un vas şi se ţine la cald până ajunge la temperatura camerei, apoi se amestecă bine cu frunze de mentă tocate, zeamă de lămâie, sare şi piper.
Chiflele se taie înjumătăţi, iar partea de jos se unge cu untul preparat anterior. Pe deasupra se pun rondele subţiri de ceapă. Peste ceapă se pun peştii din conservă scurşi bine de ulei, apoi se învelesc cu cealaltă jumătate de chiflă.
Chiflele umplute se aşează pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu, se învelesc cu felii subţiri de bacon, apoi se introduc în cuptorul încins la 150°C şi se coc circa 10 minute.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si: