Peste (crap) pe varza

Printeaza

Peste (crap) pe varza din: crap, bulion, varza, rosii, untdelemn, vin rosu, cimbru, dafin, piper, sare.

Ingrediente:

  • 1,2 kg crap
  • 2 linguri bulion de roşii
  • 1,5 kg varză albă
  • 400 g roşii
  • 150 ml untdelemn
  • 120 ml vin roşu
  • cimbru
  • foi de dafin
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare Peste (crap) pe varza:

Se curăţă peştele de solzi, se scot intestinele, se spală, se porţionează în şase bucăţi, se dă un praf de sare şi se unge cu untdelemn.

Intr-un vas, separat, se încinge restul de untdelemn care se stinge cu bulion şi vin.

Se adaugă varza tăiată fideluţă, foile de dafin, sarea, cimbrul şi piperul.

După ce varza s-a călit şi s-a înmuiat, se adaugă bucăţile de peşte peste care se pun felioare de roşii.

Se dă din nou la cuptor până când peştele e bine rumenit.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.