Peste si creveti rumeniti in unt

Printeaza

Peste si creveti rumeniti in unt din: unt, creson, ceapa verde, coaja de lamaie, fileu de somon si creveti.

Ingrediente:

  • 250 g unt
  • 50 g untisor (creson)
  • 3 cepe verzi, tocate
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 500 g fileu de somon (partea din mijloc)
  • 150 g creveti cruzi

 

Mod de preparare:

Peste si creveti rumeniti in unt: Amesteca intr-un robot untul, cresonul, ceapa verde si coaja de lamaie. Asezoneaza.

Asaza somonul pe un fund de lemn si taie felii, dar nu pana la capat. Intinde untul in interiorul feliilor.

Taie 2×50 cm folii de aluminiu si pune-le una peste alta.

Pune deasupra si o bucata de hartie pergament de 30 cm. Asaza somonul peste hartia pergament si acopera cu creveti.

Sigileaza folia si frige la gratar 15–20 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.