Peste in crusta de biscuiti
PrinteazaPeste in crusta de biscuiti din: rondele de peste, rosii cherry, sare, biscuiti sarati, unt, patrunjel, zeama de lamaie.
- 2 rondele mari de peste
- 4 rosii cherry
- sare
- 1 pachet de biscuiti sarati
- 3-4 linguri unt
- 1 legatura patrunjel
- zeama de la 1 lamaie
Mod de preparare:
Incingi cuptorul. Speli peştele şi tai fiecare rondea în două.
Le sărezi şi le frigi câte 1 minut pe fiecare parte, le scoţi şi le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu o linguriţă de unt. In aceeaşi tavă pui şi roşiile cherry.
Speli pătrunjelul şi îl toci. Pisezi biscuiţii şi îi amesteci cu untul rămas şi cu pătrunjelul.
Aşezi compoziţia deasupra fiecărei bucăţi de peşte, apoi torni sucul de lămâie.
Laşi la copt 20 de minute sau până se rumeneşte crusta. Serveşti peştele cald, cu garnitură de cartofi fierţi, stropiţi cu zeamă de lămâie.
Peste in crusta de biscuiti
Pofta buna!