Peste in crusta de verdeata

Printeaza

Peste in crusta de verdeata din: paine, ceapa, patrunjel, rucola, crema de branza, mustar, smantana, supa, amidon, sare, piper, file de somon.

 

Ingrediente

  • 3 felii de pâine albă
  • 1 ceapă
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 1/2 legătură rucola
  • 4 linguri cremă de brânză
  • 2 linguri muştar boabe
  • 200 ml smântână
  • 125 ml supă
  • 2 lingură amidon
  • sare, piper
  • 600 g file somon

 

Mod de Preparare Peste in crusta de verdeata:

Indepărtaţi coaja de la pâine, daţi-o prin maşina de tocat sau blender. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o.

Tocaţi mărunt pătrunjelul şi rucola. Amestecaţi-le cu pesmetul, ceapa şi crema de brânză. încingeţi cuptorul la 200°C.

Amestecaţi muştarul, supa, smântână şi crema de brânză, condimentaţi cu sare şi piper, apoi puneţi întregul amestec într-o formă de sufleu. Spălaţi peştele, uscaţi-l şi condimentaţi-l.

Tăiaţi-l bucăţi, aşezaţi-le în sos şi turnaţi peste ele amestecul cu ierburi. Lăsaţi peştele la cuptor cea. 30 de minute fără capac.

Ornaţi-l cu verdeaţă

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.