Peste in crusta de verdeata
PrinteazaPeste in crusta de verdeata din: paine, ceapa, patrunjel, rucola, crema de branza, mustar, smantana, supa, amidon, sare, piper, file de somon.
Ingrediente
- 3 felii de pâine albă
- 1 ceapă
- 1 legătură de pătrunjel
- 1/2 legătură rucola
- 4 linguri cremă de brânză
- 2 linguri muştar boabe
- 200 ml smântână
- 125 ml supă
- 2 lingură amidon
- sare, piper
- 600 g file somon
Mod de Preparare Peste in crusta de verdeata:
Indepărtaţi coaja de la pâine, daţi-o prin maşina de tocat sau blender. Curăţaţi ceapa şi tocaţi-o.
Tocaţi mărunt pătrunjelul şi rucola. Amestecaţi-le cu pesmetul, ceapa şi crema de brânză. încingeţi cuptorul la 200°C.
Amestecaţi muştarul, supa, smântână şi crema de brânză, condimentaţi cu sare şi piper, apoi puneţi întregul amestec într-o formă de sufleu. Spălaţi peştele, uscaţi-l şi condimentaţi-l.
Tăiaţi-l bucăţi, aşezaţi-le în sos şi turnaţi peste ele amestecul cu ierburi. Lăsaţi peştele la cuptor cea. 30 de minute fără capac.
Ornaţi-l cu verdeaţă
Pofta buna!