Peşte în crustă

Printeaza

O reteta de peste in crusta din: file de peste, pesmet, curry, parmezan, oua, faina, sare, piper alb si ulei de palmier.

Ingrediente:Peşte în crustă

  • 700 g file de peste (cod, crap, merluciu)
  • 1 cana pesmet
  • 1/2 lingurite cu curry
  • 1 lingura cu parmezan ras
  • 2 oua
  • 2-3 linguri cu faina
  • sare
  • 1/2 lingurita cu piper alb
  • ulei de palmier pentru prajit

 

Mod de preparare:

Taie fileurile în bucăţi potrivite. Şterge-le bine cu un şervet, apoi freacă-le cu sare şi piper. Amestecă pesmetul cu curry şi bate ouăle spumă cu un praf de sare. Tăvăleşte fileurile prin făină, ou bătut şi pesmet, apoi pune-le la prăjit în uleiul încins.

Lasă-le câte un minut, două pe fiecare parte, până se auresc. Scoate-le pe hârtie absorbantă, iar când s-au scurs de ulei, presară parmezan pe ambele părţi. Serveşte cu legume sotate, cartofi natur şi lămâie.

Peşte în crustă

Peşte în crustă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.