Peste cu ardei iute

Printeaza

Peste cu ardei iute din: peste, faina, ardei, suc de rosii, ulei.

Ingrediente:Peste cu ardei iute

  • 4 bucăţi peşte
  • 2 linguri făină
  • 2 ardei iuţi
  • 200 ml suc de roşii
  • 2 foi de dafin
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Peştele se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei.

In altă tigaie se pun ardeii iuţi fără seminţe, tăiaţi fâşii şi se călesc. Se adaugă sucul de roşii şi eventual putină apă. Se lasă la fiert 10 minute.

Se adaugă peştele, foile de dafin, sarea şi se mai lasă la fiert cateva minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.