Peste cu ardei si cascaval

Printeaza

 

O reteta delicioasa de peste cu ardei, cascaval, ceapa, usturoi, unt, rosii, vin alb, marar, sare si piper.

Ingrediente:Peste cu ardei si cascaval

  • 1 ceapă
  • 2 căţei usturoi
  • 2 ardei capia
  • 1 lingură unt
  • 200 g caşcaval
  • 2 roşii decojite
  • 250 g peşte cod file
  • 250 ml vin alb
  • mărar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa cu usturoiul într-o tigaie cu unt, pui ardeiul tăiat rondele, peştele tăiat bucăţi şi roşiile tăiate mărunt. După prăjire stingi cu vinul şi laşi să fiar­bă până scade zeama. Pui într-un bol de yena, decorezi cu mărar şi caşcavalul răzuit şi dai la cuptor 10 minute.

Condimentezi cu sare şi piper după gust.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.