Peste cu ardei si cascaval
Printeaza
O reteta delicioasa de peste cu ardei, cascaval, ceapa, usturoi, unt, rosii, vin alb, marar, sare si piper.
- 1 ceapă
- 2 căţei usturoi
- 2 ardei capia
- 1 lingură unt
- 200 g caşcaval
- 2 roşii decojite
- 250 g peşte cod file
- 250 ml vin alb
- mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Căleşti ceapa cu usturoiul într-o tigaie cu unt, pui ardeiul tăiat rondele, peştele tăiat bucăţi şi roşiile tăiate mărunt. După prăjire stingi cu vinul şi laşi să fiarbă până scade zeama. Pui într-un bol de yena, decorezi cu mărar şi caşcavalul răzuit şi dai la cuptor 10 minute.
Condimentezi cu sare şi piper după gust.
Poftă bună!