Peste cu cartofi si ceapa

Printeaza

Peste cu cartofi si ceapa din: peste, ceapa, cartofi, rosii, otet, unt.

Ingrediente:Peste cu cartofi si ceapa

  • 750 g de peste
  • 2 cepe
  • 800 g cartofi
  • 300 g rosii
  • 1 lingura otet sau 1/2 lamiie
  • 4 linguri unt sau 6 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Ceapa curatata spalata si taiata felii subtiri se prajeste usor cu unt.

In aceeasi cratita se pun bucati de peste (crap sau palamida) pregatite din timp si sarate, se acopera cu felioare de rosii, se adauga 3-4 linguri de apa, peste rosii se presara sare si piper, iar in jurul bucatilor de peste se aseaza rondele de cartofi prajiti.

Pe deasupra se toarna unt sau ulei, cratita se acopera cu capac si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Asta i cea mai simpla reteta vazuta de mine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.