Peste cu cuscus si legume
PrinteazaPeste cu cuscus si legume din: peşte afumat, ardei graşi de culori diferite, ceapă roşie, vinete, cuscus, ulei, patrunjel, sare.
Ingrediente:
- 4 peşti afumaţi
- 3 ardei graşi de culori diferite
- o ceapă roşie
- o vânătă .
- 200 g cuşcuş
- 50 ml ulei
- câteva fire pătrunjel
- sare
Mod de preparare:
Se prepară mai întâi cuşcuşul conform indicaţiilor de pe pachet şi se lasă deoparte, acoperit ca să se menţină cald. Legumele se spală bine, se curăţă si se taie mai mare, după care se pun la călit în ulei. Se presară cu sare.
Se lasă 15 minute pe foc, apoi se scot si se amestecă bine cu cuşcuşul preparat si cu pătrunjelul fin tocat. In uleiul folosit pentru călirea legumelor se pune peştele, se rumeneşte uşor pe ambele părţi si apoi se serveşte alături de garnitura de cuscuş si legume.
Peste cu cuscus si legume
Pofta buna!