Peste cu cuscus si legume

Printeaza

Peste cu cuscus si legume din: peşte afumat, ardei graşi de culori diferite, ceapă roşie, vinete, cuscus, ulei, patrunjel, sare.

Peste_cu_cuscus_si_legume

Ingrediente:

  •  4 peşti afumaţi
  •  3 ardei graşi de culori diferite
  •  o ceapă roşie
  •  o vânătă         .
  •  200 g cuşcuş
  •  50 ml ulei
  •  câteva fire pătrunjel
  •  sare

Mod de preparare:

Se prepară mai întâi cuşcuşul conform indicaţiilor de pe pa­chet şi se lasă deoparte, acoperit ca să se menţină cald. Legumele se spală bine, se curăţă si se taie mai mare, după care se pun la călit în ulei. Se presară cu sare.

Se lasă 15 minute pe foc, apoi se scot si se amestecă bine cu cuşcuşul preparat si cu pătrunje­lul fin tocat. In uleiul folosit pentru călirea legumelor se pune peştele, se rumeneşte uşor pe ambele părţi si apoi se serveşte alături de garnitura de cuscuş si legume.

Peste cu cuscus si legume

Peste_cu_cuscus_si_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.