Peste cu fidea si legume

Printeaza

Peste cu fidea si legume din: file de peste, cartofi, ddovlecel, ardei capia, ardei gras, pporumb, ardei iute, fidea de orez, masline, sare, piper, ulei, patrunjel, sos de rosii picant.

Ingrediente:Peste cu fidea si legume

  • 4 fileuri de peşte alb
  • 4 cartofi
  • un dovlecel
  • doi ardei capia
  • doi ardei graşi
  • 100 g boabe de porumb
  • un ardei iute mic
  • 250 g fidea de orez
  • 50 g măsline verzi feliate
  • sare
  • piper
  • ulei de floarea-soarelui
  • pătrunjel
  • sos de roşii picant

 

Mod de preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se taie felii potrivit de groase. Dovleceii se spală, se taie rondele şi se pun lângă cartofi. Restul de legume spălate se taie cubuleţe şi se pun într-un castron.

Se încing 100 ml ulei într-o cratiţă, se prăjesc cartofii până devin aurii, se adaugă feliile de dovlecei şi se călesc cinci minute. Se presară legumele din cas­tron, boabele de porumb, măslinele felia:e şi piperul. Se prăjesc încă cinci minute, se adaugă pătrunjel tocat şi se aco­peră cu un capac

Fileurile de peşte se condi­mentează, se pun ît^ folie de aluminiu cu pu;ină apă, fire de pătrunjel şi se coc în cuptor 30 de minute. Se opăreşte fideaua de orez, se amestecă binfe cu legumele prăjite, se pune lângă peşte şi se servesc imediat.

Se servesc fierbinţi, cu sos de roşii picant şi pătrunjel tocat.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.