Peste cu kiwi si ardei iute

Printeaza

 Peste cu kiwi si ardei iute

Ingrediente:Peste cu kiwi si ardei iute

  • 4 felii de peşte gras (crap, somn,morun)
  • 6 kiwi nu foarte coapte
  • 1/4 leg. pătrunjel
  • 1 ceapă mică
  • 2 roşii mici
  • 1 lingură suc de lămâie
  • 1 ardei iute roşu
  • 1linguriţă zahăr
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă kiwi şi se pun în vasul de blender 4 fructe tăiate bucăţi împreună cu arde­iul iute (căruia i s-au scos semin­ţele), ceapa tocată, roşiile (fără pieliţe), sucul de lămâie, sarea şi piperul.

Se face un piure cu blender-ul şi se continuă până zahărul este dizolvat complet. Se taie cele două kiwi rămase în cubuleţe de 5 mm şi se amestecă în piure fără să se sfărâme.

Pestele se frige pe grătar sau într-o tigaie neadezivă fără să se pună ulei.

Se toarnă cu lingu­ra sosul peste peşte şi se or­nează cu felii de lămâie şi kiwi.

Se pot garnisi cu cartofi natur.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.