Peşte cu legume la cuptor

Printeaza

Peşte cu legume la cuptor

Ingrediente:Peşte cu legume la cuptor

  • 1 kg peşte (de orice fel)
  • 1,5 kg cartofi
  • 100 ml ulei
  • 1 legătură mărar
  • 4 cepe
  • 2 ardei graşi
  • 1 lin­gură condimente
  • sare
  • piper
  • 1 lămâie

 

Mod de preparare:

Cureţi şi speli peştele, apoi îl presari cu sare, piper şi condiment. Cartofii îi cureţi de coajă, îi speli şi îi tai cubuleţe, apoi îi pui la fiert în apă cu sare şi îi laşi să dea în clocot 5 minute.

Ceapa curăţată o tai fideluţă, o căleşti în ulei, apoi adaugi şi ardeiul tăiat. într-o tavă, pui cartofii peste care aşezi ceapa şi ardeiul călite, iar deasupra pui peştele.

Torni o cană mică de apă şi dai totul la cuptor pentru 10-15 minute. Serveşti pestele cald, cu mărar şi feliuţe de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.