Peşte cu linte şi usturoi

Printeaza

Peşte cu linte şi usturoi

Peşte cu linte şi usturoi

Ingrediente:

  • 250 g linte
  • 4 fileuri de pangasius
  • o legătură de usturoi verde
  • o frunză de da¬fin
  • 120 ml vin alb demisec
  • 300 g roşii
  • sare, piper
  • ulei de măsline
  • o lingură de busuioc uscat
  • smîntînă
  • sos de muştar
  • o legătură de ceapă verde
  • nucşoară

Preparare:

Lintea se pune la înmuiat cu o seară înainte, se fierbe în apă cu sare, se trece printr-un jet de apă rece şi se pune într-o strecurătoare.

Usturoiul şi ceapa verde se curăţă, se spală şi se toacă mărunt.

Se stropeşte o tavă cu ulei de măsline, se aşază fileurile de pangasius tăiate în bucăţi mai mici, spălate şi scurse de apă, lintea şi usturoiul.

Se toarnă vinul alb, se condimentează, se introduce tava în cuptor şi se lasă zece minute.

Roşiile se spală, se curăţă de pieliţă, se trec prin răzătoarea cu ochiuri mari, apoi se toarnă peste ingredientele din tavă.

Se presară busuiocul uscat şi pudra de nucşoară, se adaugă frunza de dafin, se introduce din nou tava în cuptor şi se mai lasă 15 minute.

Peşte cu linte şi usturoi

Peşte cu linte şi usturoi.jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • linte cu peste

1 comentariu

  1. N-am mai mancat peste cu linte, o sa incerc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.