Peste cu maioneza

Printeaza

Peste cu maioneza

Ingrediente:Peste cu maioneza

  • 1 salau
  • zarzavat ca pentru supa
  • 1 foaie de dafin
  • boabe de piper
  • delikat
  • 300 de g maioneza
  • 1 lingura de otet

 

Mod de preparare:

Zarzavatul curatat, spalat si taiat cuburi se pune la fiert in apa cu putina sare si delikat.

Dupa ce a fiert se scoate, iar supa se acreste cu otet, se condimenteaaza, apoi se adauga salaul intreg curata si spalat si se fierbe 15 minute.

Se lasa in supa pana se raceste, apoi se asaza pe platou cu zarzavatul in jur si se orneaza cu maioneza dupa placul fiecaruia.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.