Peste cu morcovi si mustar

Printeaza

O retete simpla si delicioasa de peste cu morcovi si mustar din: morcovi, unt, supa, sare, piper, smantana, mustar, patrunjel si file de peste.

Ingrediente:Peste cu morcovi si mustar

  • 250 g de morcovi
  • 1 linguriţă de unt
  • 75 ml de supă
  • sare
  • piper
  • 2 linguri de smântână
  • 1 linguriţă de muştar clasic
  • 2 linguriţe de pătrunjel tocat
  • 1 file de peşte (cca. 150 g)

 

Mod de preparare:

Curăţaţi morco­vii şi tăiaţi-i rondele. Incingeţi untul într-o tigaie şi căliţi mor­covii cca. 3 minute. Turnaţi supa. Condimentaţi-o cu sa­re şi piper, acoperiţi-o cu un capac şi lăsaţi totul să fiarbă înăbuşit cca. 5 minute.

In­cingeţi cuptorul la 200°C. Amestecaţi smântână cu muştarul şi cu 1 linguriţă de pătrunjel. Spălaţi peştele, apoi uscaţi-l pe un şervet de bucătărie. Condimentaţi-I cu sare şi piper.

Amestecaţi ju­mătate din crema cu smân­tână cu morcovii şi turnaţi-o în forma de sufleu. Aşezaţi peştele şi turnaţi şi restul amestecului cu smântână şi morcovi. Daţi mâncarea la cuptor 15-20 de minute. îna­inte de servire, presăraţi res­tul de pătrunjel. Pentru garni­tură, potrivite sunt piureul de cartofi şi orezul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.