Peste cu piure de spanac si cascaval
PrinteazaPeste cu piure de spanac si cascaval din: peşti (merluciu), spanac, smântână, unt, lapte, făină, caşcaval, lămâie, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 peşti (merluciu)
- 500 g spanac
- 100 g smântână
- 40 g unt
- 200 ml lapte
- 100 g făină
- 100 g caşcaval
- 1 lămâie
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimentează peştii cu sare şi piper şi stropeşte-i cu ulei şi zeamă de lămâie. Aşază-i într-un vas termoreziste nt, acoperă-i cu folie de aluminiu şi lasă-i la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.
între timp, fierbe spanacul, scurge-l şi toacă-l mărunt. Separat, căleşte puţin făina. Stinge cu laptele şi încorporează rapid smântână şi caşcavalul ras.
In sosul astfel obţinut, adaugă spanacul şi potriveşte gustul de sare şi piper. Serveşte peştele alături de piureul de spanac.
Peste cu piure de spanac si cascaval
Pofta buna!