Peste cu salsa

Printeaza

Peste cu salsa din: peste, salsa, branza cheddar, chipsuri de tortilla, avocado, smantana.

Ingrediente:Peste_cu_salsa

  • 800 g file de peşte
  • 250 ml salsa după gust (picantă sau dulce)
  • 125 g brânză Cheddar proaspăt rasă
  • 50 g chipsuri de tortilla de porumb (natur)
  • 1 avocado
  • 100 g smântână grăsime pentru uns forma

Mod de preparare:

Se preîncinge cuptorul la 200 °C (cuptorul cu ventilaţie la 180 °C) şi se unge cu grăsime o formă termorezistentă plată.

Fileurile de peşte se spală, se şterg cu prosoape de hârtie şi se aşează în formă. Se ung cu salsa şi se presară cu brânză. Chipsurile de tortilla se mărunţesc şi se presară peste peşte. Se ţine peştele la cuptor circa 20 de minute.

Intre timp, se curăţă avocadoul, se scoate sâmburele, iar pulpa se taie felii. Fileurile rumenite se servesc cu smântână şi cu felii de avocado.

Peste cu salsa

Peste_cu_salsa

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.