Peste cu sfecla si varza rosie

Printeaza

Peste cu sfecla si varza rosie din: file de peste, varza rosie, sfecla, mere, cepe, ulei de masline, vin, stafide, supa de legume, margarina, zahar, otet, verdeata, piper, coriandru.

Ingrediente:Peste cu sfecla si varza rosie

  • 800 g file de peşte
  • 1 varză roşie
  • 2 sfecle
  • 2 mere
  • 2 cepe
  • 50 ml ulei de măsline
  • 500 ml vin roşu
  • 200 g stafide
  • 500 ml supă de legume
  • 150 g margarină
  • 2 linguri zahăr
  • 4 linguri oţet de vin
  • verdeaţă
  • piper
  • 1/2 linguriţă coriandru
  • ReduSalt

 

 

Mod de preparare:

Amesteci într-un bol zahărul, condimentele şi ungi un vas termorezistent cu 1/2 din margarină. Pui în straturi subţiri varza tăiată fideluţă, ceapa curăţată, tăiată solzişori, felii de mere şi de sfeclă, stafide şi presari condimente din bol.

Repeţi straturile până termini ingredientele, ulti­mul strat fiind de varză.

Intr-un alt bol, amesteci supa, vinul roşu şi oţetul şi torni amestec peste ingre­dientele din vas. Pui dea­supra cuburi de margarină, acoperi cu folie de alumi­niu şi introduci vasul în cuptor, la foc mediu. După 40 de minute, descoperi vasul şi continui coacerea 10 minute.

Presari peştele cu piper şi ReduSalt şi îl coci 25 de minu­te, în cuptor, la foc mediu.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.