Peste cu smantana

Printeaza

Peste cu smantana din: peste, sare, piper, ulei, smantana, verdeata.

Ingrediente:Peste cu smantana

  • 1 kg peste
  • sare
  • piper macinat
  • 3-4 linguri cu ulei
  • 1 cana cu smantana
  • verdeata tocata

 

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele de solzi şi capete, goliţi de intestine, săraţi şi lăsaţi să se îndulcească 15 min cu sarea pe el. Ungeţi feliile de peşte (dacă e mare, tăiaţi peştele felii) cu ulei, piperaţi uşor, aşezaţi în formă de sticlă sau în cratiţă cu o ceaşcă mare cu apă.

Puneţi forma în cuptor fierbinte pentru 30 min, întoarceţi peştele cu o spatulă din inox ca să nu-1 rupeţi. Puneţi smântână, mai lăsaţi câteva minute. Serviţi mâncarea caldă, decorată cu verdeaţă tocată, lângă pâine proaspătă şi vin alb.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.