Peste cu sos de busuioc

Printeaza

Peste cu sos de busuioc din: file de peste, usturoi, sare, piper, ulei de masline, busuioc, smantana, lamaie, ulei, cartofi.

Ingrediente:Peste_cu_sos_de_busuioc

  • 2 fileuri de peşte
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 praf de sare
  • piper
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 6-7 frunze busuioc
  • 100 g smântână
  • zeamă de lămâie, după gust
  • 2-3 linguri ulei
  • cartofi natur

 

Mod de preparare:

Condimentezi peştele cu sare şi piper după gust şi-l aşezi în tava unsă cu ulei, cu pielea în jos. Ţii la cuptor 10-15 minute.

Pisezi usturoiul şi-l amesteci cu uleiul de măsline, adaugi busuiocul tocat, sarea după gust şi smântână. Mixezi bine şi picuri zeamă de lămâie după gust.

Serveşti peştele alături de sos şi cartofi natur.

Peste cu sos de busuioc

Peste_cu_sos_de_busuioc

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.