Peste cu sos de lamaie

Printeaza

Peste cu sos de lamaie din: peste, lamaie, apa minerala, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Peste cu sos de lamaie

  • 1 kg peşte
  • zeamă de lătnăie
  • 1 ceaşcă apă minerală
  • l ceaşcă de ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine. Se spală, se porţionează, se sărează, se presară cu piper, se unge cu ulei şi se frig pe grătar sau se introduc la cuptor într-o tavă. După ce s-a pătruns, se scoate, se aşază pe un platou şi se lasă la răcit.

Separat se pregăteşte sosul: uleiul se bate bine, se adaugă apa minerală, piperul, zeama de lămâie şi pătrunjelul tocat, mărunt. Acest sos se toarnă peste peşte şi se serveşte cu felii de lămâie.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. A iesit bun pestele cu sos de lamaie?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.