Peste cu sos de mere

Printeaza

Peste cu sos de mere

Peste cu sos de mere din: peste, otet, slanina, ceapa, mere, smantana.

Ingrediente:

  • 10 felii peste
  • 2 linguri otet
  • 50 g slanina
  • 1ceapa
  • 5 mere
  • 1 pahar smantana

 

Mod de preparare:

Feliile de peste se sareaza si se stropesc cu zeama de lamaie. Slanina se taie in bucatele si se pune intr-o tigaie la foc mic.

Dupa ce s-a topit putin, in untura fierbinte se pun ceapa taiata pestisorii si feliile de mere curatate de coaja si de simburi.

Dupa citeva minute se lasa la foc mic. Feliile se vor intoarce pe cealalta parte pentru a se praji uniform.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.