Peste cu sos de rosii si ardei

Printeaza

Peste cu sos de rosii si ardei din: file de peste, ardei, usturoi, zahar, boia, ulei, sare.

Ingrediente:Peste cu sos de rosii si ardei

  • 4 fileuri de peşte
  • 2 ardei graşi
  • o conservă mare roşii în bulion
  • un căţel usturoi
  • 2 linguriţe zahăr
  • 4 linguri ulei
  • o linguriţă boia
  • 3-4 fire pătrunjel sau coriandru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se coc ardeii, se curăţă de seminţe şi de pieliţa arsă şi se taie mărunt.

Intr-o cratiţă se pun roşiile curăţate de pieliţe, ardeii, usturoiul feliuţe, zahărul. Se lasă la fiert 15 minute, după care se pun peştele şi uleiul amestecat în prealabil cu boiaua.

Se mai lasă la fiert 15 minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu coriandru sau pătrunjel fin tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.