Peste cu sos de rosii si oregano
PrinteazaPeste cu sos de rosii si oregano din: peste, ceapa, rosii, bulion, usturoi, chili, oregano.
- 4 bucăţi peşte
- o ceapă
- o conservă mare roşii în bulion
- 1 lingură bulion concentrat de roşii
- un căţei usturoi
- 1/2 linguriţă praf de chili
- o linguriţă oregano
- foi de dafin
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ceapa tocată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. După ce s-a înmuiat, se adaugă usturoiul tăiat felii, praful de chili, roşiile şi bulionul concentrat desfăcut cu puţină apă.
Se lasă la fiert 20 de minute şi apoi se pun bucăţile de peşte. Se fierbe 10 minute, apoi se presară oregano, sare şi piper, şi foile de dafin.
Pofta buna!