Peste cu sos de rosii si oregano

Printeaza

Peste cu sos de rosii si oregano din: peste, ceapa, rosii, bulion, usturoi, chili, oregano.

Ingrediente:Peste cu sos de rosii si oregano

  • 4 bucăţi peşte
  • o ceapă
  • o conservă mare roşii în bulion
  • 1 lingură bulion concentrat de roşii
  • un căţei usturoi
  • 1/2 linguriţă praf de chili
  • o linguriţă oregano
  • foi de dafin
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată mărunt se pune la călit în ulei. Se presară cu sare. După ce s-a înmuiat, se adaugă usturoiul tăiat felii, praful de chili, roşiile şi bulionul concentrat desfăcut cu puţină apă.

Se lasă la fiert 20 de minute şi apoi se pun bucăţile de peşte. Se fierbe 10 minute, apoi se presară oregano, sare şi piper, şi foile de dafin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.