Peste cu sos picant de cimbru

Printeaza

Peste cu sos picant de cimbru din: fileuri de peşte alb, făină, piper măcinat, oua, usturoi, boia dulce, ulei, oţet alb, cimbru verde, ceapă verde, zahăr tos.

Ingrediente:Peste cu sos picant de cimbru

  • 6 fileuri de peşte alb
  • 1/2 ceaşcă făină
  • 1/2 lingură piper măcinat
  • 3 ouă
  • 1 căpăţână usturoi pisat
  • 1 lingură boia dulce
  • 1/2 ceaşcă ulei

Pentru sos:

  • 1 ceaşcă oţet alb
  • cimbru verde
  • 1 ceapă verde
  • 1 lingură zahăr tos
  • 1 lingură boia dulce

Mod de preparare:

Pui într-o crăticioară oţetul, cimbrul, ceapa, zahă­rul şi boiaua şi le laşi să fiarbă 10 minute, într-un castron ames­teci făina cu piperul.

Separat, baţi ouăle cu usturoiul pisat şi cu boiaua, până ce devin spumoase. Dai fileurile de peşte prin făină, apoi prin ou şi le prăjeşti la foc potrivit, până ce se rumenesc frumos.

Le scoţi din tigaie şi le laşi la scurs, apoi le serveşti imediat cu sosul picant.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.