Peste cu sos unguresc

Printeaza

Peste cu sos unguresc

 

Ingrediente:Peste cu sos unguresc

  • 4 bucăţi de peşte
  • 1 ardei verde
  • 2 roşii
  • 2 cartofi
  • 200 g arpagic
  • 200 g suc de roşii sau 2 linguri de bulion
  • 1 lingură de făină de grâu
  • sare
  • piper
  • boia dulce

 

Mod de preparare:

Se curăţă toate, se călesc în ulei, apoi se adaugă puţină apăşi se fierb bine.

După ce a fiert, se toarnă peste peştele curăţat şi prăjit şi se decorează cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.