Peste cu varza si rosii

Printeaza

Peste cu varza si rosii din: peste, varza acra, ulei, rosii, ardei gras, piper, sare.

Ingrediente:Peste cu varza si rosii

  • 1,5 kg peste (crap, stiuca etc.)
  • 1 varza acra
  • 200 g ulei
  • 300 g rosii
  • 1 ardei gras
  • boabe de piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se curata si se spala pestele, se freaca cu putina sare si se taie in bucati. Se desface varza in foi, se taie marunt ca taiteii si se stoarce putin de zeama.

Se incalzeste bine pe tava, se pune ulei in care se caleste varza. Cind este pe jumatate calita se adauga rosiile, boabele de piper si ardeiul taiat marunt.

Se amesteca totul bine iar deasupra se asaza bucatele de peste, indesindu-le putin in varza.

Se da la cuptor avind grija sa se stropeasca pestele din cind in cind cu zeama lasata de varza.

Cind pestele s-a inmuiat se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.