Peste la cuptor in crusta de susan
PrinteazaO reteta de peste la cuptor in cruste de susan din: file de peste, sare, iaurt, pesmet, seminte de susan, ulei de masline si lamaie.
- 550 g file de peste oceanic
- sare
- 4 linguri iaurt
- 100 g pesmet
- 3 linguri seminte de susan asortate (albe si negre)
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lamaie
Mod de preparare:
Se curăţă fileurile de peşte şi se taie bucăţi ega¬le; se sărează şi se lasă să se marineze în iaurt. Se amestecă pesmetul cu jumătate din cantitatea de susan şi se tăvălesc înăuntru bucăţile de peşte.
Se încinge cuptorul la 200 °C. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se presară restul de susan şi se stropesc bucăţile cu ulei. Se coc la cuptor 20 min., până se rumenesc şi se servesc stropite cu suc de lămâie, cuptor cca 10-20 min.
Peste la cuptor in crusta de susan
Pofta buna!
Incoming search terms:
- peste cu susan la cuptor
- peste in crusta de susan