Peste la cuptor in crusta de susan

Printeaza

O reteta de peste la cuptor in cruste de susan din: file de peste, sare, iaurt, pesmet, seminte de susan, ulei de masline si lamaie.

Ingrediente:Peste la cuptor in crusta de susan

  • 550 g file de peste oceanic
  • sare
  • 4 linguri iaurt
  • 100 g pesmet
  • 3 linguri seminte de susan asortate (albe si negre)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie

 

Mod de preparare:

Se curăţă fileurile de peşte şi se taie bucăţi ega¬le; se sărează şi se lasă să se marineze în iaurt. Se amestecă pesmetul cu jumătate din cantitatea de susan şi se tăvălesc înăuntru bucăţile de peşte.

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, se presară restul de susan şi se stropesc bucăţile cu ulei. Se coc la cuptor 20 min., până se rumenesc şi se servesc stropite cu suc de lămâie, cuptor cca 10-20 min.

Peste la cuptor in crusta de susan

Peste la cuptor in crusta de susan

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • peste cu susan la cuptor
  • peste in crusta de susan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.