Peste la cuptor cu dovlecel si ardei gras
PrinteazaPeste la cuptor cu dovlecel si ardei gras din: orez, supa de legume, ardei gras rosu, dovlecel, ceapa, file de peste alb, marar, patrunjel, ulei, zeama de lamaie, cimbru.
Ingrediente:
- 1 cană orez
- 3 căni supă de legume
- 1 ardei gras roşu
- 1 dovlecel
- 1 ceapă
- 4 fileuri de peşte alb
- 2-3 crenguţe mărar
- 2 linguri ulei
- pătrunjel tăiat mărunt
- zeamă de lămâie
- cimbru
Mod de preparare:
Fileurile de peşte, spălate şi uscate bine, le dai cu cimbru şi le frlgi uşor pe ambele părţi. Tai ceapa cubuleţe, ardeiul gras fâşii, iar dovlecelul rondele.
Speli orezul în câteva ape, îl pui într-un vas şi tomi peste el supa şi legumele tăiate, amesteci şi îl bagi în cuptor.
Când supa aproape a scăzut, aşezi peste orez fileurile şi mai ţii la cuptor cam 15 minute. Serveşti cu pătrunjel, frunzuliţe de mărar şi stropit cu zeamă de lămâie.
Peste la cuptor cu dovlecel si ardei gras
Pofta buna!