Peste la cuptor cu garnitura
PrinteazaPeste la cuptor cu garnitura din: peste, ceapa, rosii, cartofi, ulei, sare, piper, smantana, patrunjel.
Ingrediente:
- 2 fileuri de peşte
- 2 cepe uscate
- 10 roşii mici
- 1 kg cartofi noi
- 2 linguri ulei
- sare
- piper
Pentru servit:
- 100 ml smântână
- 1 legătură pătrunjel
Mod de preparare:
Cartofii curătati se pun la fiert întregi, dacă sunt mici, si se lasă 10 minute. Se scurg bine.
Într-o lingură de ulei se căleste ceapa cât să se înmoaie si se transferă într-un vas de cuptor.
Se pun rosiile si pestele, se stropesc cu restul de ulei si se lasă la cuptor 10 minute.
Se adaugă cartofii, se potriveste de sare si piper si se continuă coacereă.
Se serveşte cu sos de smântană amestecată cu verdeată.
Pofta buna!