Peste la cuptor cu legume, oregano si busuioc

Printeaza

Peste la cuptor cu legume, oregano si busuioc din: peşte (macrou, merluciu), morcovi, ceapa, ardei capia, telina, mazăre congelată sau verde, sare, oregano, busuioc, ulei de masline.

Ingrediente:Peste la cuptor cu legume, oregano si busuioc

  • 5-6 bucăţi peşte (macrou, merluciu)
  • 6 morcovi
  • 4 cepe
  • 2 ardei capia
  • 1 bucată ţelină
  • 1/2 pungă de mazăre congelată sau verde
  • sare
  • pipera boia
  • oregano
  • busuioc
  • ulei de măsline.

 

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele. Tai de mărime potrivită morcovii şi ţelina, ceapa rondele, iar ardeii îi tai felii pe lungime.

Căleşti puţin toate le­gumele, cât să prindă o culoare frumoasă.

Ungi o tavă cu ulei de măsline şi apoi aşezi legumele şi peştele, le asezonezi cu ulei de măsline şi condimente.

Dai tava la cuptor pentru 30 de minute, la o temperatură de apro­ximativ 180°C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.