Peste la cuptor cu legume, oregano si busuioc
PrinteazaPeste la cuptor cu legume, oregano si busuioc din: peşte (macrou, merluciu), morcovi, ceapa, ardei capia, telina, mazăre congelată sau verde, sare, oregano, busuioc, ulei de masline.
- 5-6 bucăţi peşte (macrou, merluciu)
- 6 morcovi
- 4 cepe
- 2 ardei capia
- 1 bucată ţelină
- 1/2 pungă de mazăre congelată sau verde
- sare
- pipera boia
- oregano
- busuioc
- ulei de măsline.
Mod de preparare:
Speli şi cureţi legumele. Tai de mărime potrivită morcovii şi ţelina, ceapa rondele, iar ardeii îi tai felii pe lungime.
Căleşti puţin toate legumele, cât să prindă o culoare frumoasă.
Ungi o tavă cu ulei de măsline şi apoi aşezi legumele şi peştele, le asezonezi cu ulei de măsline şi condimente.
Dai tava la cuptor pentru 30 de minute, la o temperatură de aproximativ 180°C.
Pofta buna!