Peste la cuptor cu sos de castravete din: peste congelat, ciuperci, cascaval, castravete, smantana, usturoi, sare, piper, lamaie.
Ingrediente:
1 kg file de peşte congelat sau proaspăt (somon alaska)
250 g ciuperci proaspete
200 g caşcaval ementaler ras
1 castravete
200 ml smântână
usturoi
sare
piper
lămâie
Mod de preparare:
Peştele îl decongelezi la temperatura camerei, îl ştergi cu şerveţele de bucătărie, îl condimentezi cu sare, piper şi storci zeama unei lămâi peste tot peştele.
Pui bucăţile de peşte într-o tavă, pe care o dai la cuptor pentru 25 de minute, la 180°C.
Intre timp, într-o tigaie, prăjeşti ciupercile, apoi adaugi caşcavalul şi laşi încă un minut.
Scoţi peştele de la cuptor, pui pe fiecare bucată de peşte ciuperci cu caşcaval.
Dai din nou la cuptor, pentru încă 20 de minute.
Pregăteşti sosul aşa:
Speli castravetele şi îl dai pe râzătoare. Il storci bine şi îl pui într-un bol, adaugi smântână şi usturoiul zdrobit, condimentezi şi amesteci totul.
Pui sosul la rece până scoţi peştele de la cuptor, apoi le serveşti împreună, alături de orez sau broccoli, făcut pe aburi.
Peste la cuptor cu sos din: peste, ulei, ceapa, usturoi, rosii, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 peşti mai mari 2 căni ulei 2 cepe mijlocii 1 căţel usturoi 500 g roşii decojite rozmarin sare piper Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi şi se spală bine. Se acoperă cu un sos de ceapă, […]
Peste la cuptor cu sos de rosii si rozmarin din: peste, ulei, ceapa, usturoi, rosii, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 peşti mai mari 2 căni ulei 2 cepe mijlocii 1 căţel usturoi 500 g roşii decojite rozmarin sare piper Mod de preparare: Peştele se curăţă de solzi şi se spală bine. Se acoperă cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.