Souvlaki de Pește și Fructe de Mare din: creveti, fileuri de peste, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, oregano, piper, sare. Descoperă savoarea autentică a Greciei cu o rețetă excepțională, o variantă sofisticată și aromată a clasicului souvlaki. Inspirată de briza mării și tradițiile culinare ale zonelor de coastă, această rețetă îmbină textura delicată […]
Peşte la cuptor cu sos de roşii
PrinteazaPeşte la cuptor cu sos de roşii din: masline, capere, rosii, ulei de masline, usturoi, oregano, patrunjel.
Ingrediente:
- 2-3 peşti de orice fel, file sau întreg
- 100 g măsline negre fără sâmburi
- capere
- 1 conservă de roşii decojite în suc
- 2 linguri de ulei de măsline
- usturoi
- oregano
- pătrunjel
Mod de preparare:
Cureţi şi speli bine peştele şi apoi îl pui într-o tavă potrivită ca mărime.
Scoţi roşiile din conservă, le tai cuburi mai mari şi le adaugi peste peşte. Foloseşti tot sucul de la roşii.
Pui ici-colo măslinele şi caperele, 2-3 căţei de usturoi pisaţi mai mare şi condimentezi cu sare, piper, oregano şi pătrunjel.
La final, stropeşti cu ulei de măsline şi laşi la cuptor timp de 15-20 de minute.
Peşte la cuptor cu sos de roşii
Mâncare de Pește cu Cimbru și Vin Alb
Mâncare de Pește cu Cimbru și Vin Alb din: fileuri de peste, vin alb sec, ulei de masline, cimbru, usturoi, suc de lamaie, sare, piper. Descoperă o rețetă care îmbină simplitatea cu eleganța, oferind un preparat de pește îmbogățit cu aroma proaspătă a cimbrului și notele subtile ale vinului alb. Acest fel de mâncare ușor […]
Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon
Pește la Grătar cu Garnitură de Legume de Sezon din: fileuri de peste, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, fasole verde, morcovi, dovlecel, ardei, ierburi aromatice. Descoperă secretul unei mese echilibrate și pline de gust cu această rețetă de Pește la Grătar. Acest fel de mâncare nu doar că îmbină savoarea delicată a […]
Pofta buna!