Peste la cuptor cu sos

Printeaza

Peste la cuptor cu sos din: peste, ulei, ceapa, usturoi, rosii, rozmarin, sare, piper.

Ingrediente:Peste la cuptor cu sos

  • 4 peşti mai mari
  • 2 căni ulei
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 căţel usturoi
  • 500 g roşii decojite
  • rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi şi se spală bine. Se acoperă cu un sos de ceapă, usturoi şi rozmarin, frecat cu ulei.

Se adaugă roşiile trecute prin sită, se sărează şi se piperează. După ce sosul a început să fiarbă, se toarnă peste peşte şi tava se introduce în cuptorul deja încălzit.

Se lasă aproximativ o jumătate de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.