Peste la cuptor cu tofu

Printeaza

Peste la cuptor cu tofu din: somon, tofu, rosii, fasole, margarina, ceapa, busuioc, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • o bucată somon proaspăt
  • 100 g tofu
  • 10 roşii mici
  • 200 g fasole verde păstăi
  • 25 g margarină
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • ceapă verde
  • busuioc proaspăt

 

Mod de preparare Peste la cuptor cu tofu:

Somonul se verifică să nu aibă oase şi apoi se taie în două pe grosime. In tăietură se asază fasole, eventual tăiată în două.

Se asază peştele într-un vas de cuptor uns bine cu margarină, cu roşiile pe lângă el.

Se presară sare şi piper şi se pune margarina.

Se lasă la cuptor timp de 30 de minute, maximum.

In ultimele 5 minute de stat la cuptor se pune şi tofu tăiată felii, deasupra.

După ce se scoate peştele de la cuptor, se serveşte cu ceapă verde tăiată rondele şi busuioc.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.