Peste la cuptor cu tofu
PrinteazaPeste la cuptor cu tofu din: somon, tofu, rosii, fasole, margarina, ceapa, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
- o bucată somon proaspăt
- 100 g tofu
- 10 roşii mici
- 200 g fasole verde păstăi
- 25 g margarină
- sare
- piper
Pentru servit:
- ceapă verde
- busuioc proaspăt
Mod de preparare Peste la cuptor cu tofu:
Somonul se verifică să nu aibă oase şi apoi se taie în două pe grosime. In tăietură se asază fasole, eventual tăiată în două.
Se asază peştele într-un vas de cuptor uns bine cu margarină, cu roşiile pe lângă el.
Se presară sare şi piper şi se pune margarina.
Se lasă la cuptor timp de 30 de minute, maximum.
In ultimele 5 minute de stat la cuptor se pune şi tofu tăiată felii, deasupra.
După ce se scoate peştele de la cuptor, se serveşte cu ceapă verde tăiată rondele şi busuioc.
Pofta buna!