Peste la cuptor cu vin

Printeaza

Peste la cuptor cu vin din: crap, rosii, ciuperci, usturoi, vin alb, rozmarin, sofran, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • un crap
  • un kilogram roşii
  • 500 g ciuperci proaspete
  • o căpătână usturoi
  • 500 ml vin alb sec
  • 2 crenguţe rozmarin
  • un pic de şofran
  • o lingură ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peste la cuptor cu vin: Uleiul se amestecă cu sofranul şi apoi cu acesta se unge pestele tăiat. Se asază în tava de copt, se presară sare şi piper. Se adaugă si roşiile care se presară cu sare.

Se pun în tavă ciupercile spălate si eventual tăiate, dacă sunt prea mari şi căţeii de usturoi necurăţaţi şi rozmarinul.

toarnă vinul şi se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

Paste Rigatoni cu Broccoli și Bacon

Paste Rigatoni cu Broccoli și Bacon din: rigatoni, broccoli, bacon, usturoi, smantana, parmezan, ulei, sare, piper. Pentru iubitorii de paste în căutarea unei rețete rapide, dar impresionante, rigatoni cu broccoli și bacon oferă o combinație perfect echilibrată de texturi crocante și arome afumate. Această rețetă adaugă o dimensiune nouă pastelor tradiționale, prin îmbogățirea lor cu […]

Ceaiul de Coada-Calului cu Echinaceea: Pentru Susținerea Sistemului Imunitar

Ceaiul de Coada-Calului cu Echinaceea: Pentru Susținerea Sistemului Imunitar din: coada calului, echinaceea, apa. În căutarea echilibrului și a sănătății, natura oferă uneori cele mai eficiente soluții. Ceaiul reprezintă un “cocktail” natural, dedicat susținerii și întăririi sistemului imunitar. Această combinație unică de plante medicinale este recunoscută pentru proprietățile sale antioxidante, antiinflamatorii și de stimulare a […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.