Peste dietetic

Printeaza

Peste dietetic din: peste, ciuperci, ceapa, faina integrala, ulei de masline, pasta de rosii, usturoi, patrunjel, apa, sare, piper, concentrat de legume.

Ingrediente:

  • 4 bucăţi de peşte de 300-400 g fiecare
  • 500 g ciuperci
  • 1 ceapă
  • 1 lingură făină integrală
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • 3-4 linguri pastă de roşii
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 1 legătură pătrunjel
  • 200 ml apă
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă concentrat de legume

 

Mod de preparare Peste dietetic:

Cureţi peştele şi îi înlături capetele. Tai ciupercile felii şi le căleşti în puţină apă. Când se înmoaie, le scoţi pe o farfurie.

In acelaşi vas, căleşti, tot în puţină apă, ceapa şi usturoiul, pui 1 lingură de făină integrală, amesteci, condimentezi şi pui ciupercile înapoi. Cu acest amestec umpli peştele şi îl aşezi într-o tavă unsă cu puţin ulei de măsline.

Restul de compoziţie (va rămâne) îl pui lângă peşte.

Dizolvi pasta de roşii în apă, pui puţin concentrat de legume şi torni amestecul în tavă. Presari pătrunjel tocat şi stropeşti totul cu ulei de măsline.

Dai tava la copt pentru 20 de minute. Ca garnitură, folosesc legu­mele înăbuşite: morcovi, broccoli şi cartofi.

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.